det byggede miljø

 

Actant bidrager til, at de fysiske rammer i samfundet er gode og velforvaltede
Actant har over årene hjulpet fx Kl, FOA, Esbjerg Kommune og GeoDanmark med at udvikle deres strategiske arbejde inden for det byggede miljø, med fokus på fx ejendomsdrift, nøgletal, samarbejde og organisationskultur.

Vi har også hjulpet med udviklingen af gårdmiljøer i København og af turismen i en københavnsk bydel.

Endelig har vi hjulpet med udvikling af synergier mellem forskellige services og brugere i bygninger. Det har vi gjort for fx Symbion, Dokk1, Roskilde Bibliotek og Borgerservice samt Næstved Bibliotek og Borgerservice.

 


Baggrunden for Actants ekspertise

Vi anser det byggede miljø og landskabet, som en enorm værdi og faktor i samfundet. Aktiviteterne forbundet hermed er afgørende for økonomien, for klimaet, for velfærden samt for borgernes velbefindende og deres sociale, kulturelle og læringsmæssige aktiviteter.

Derfor bidrager vi til udvikling af det offentliges forvaltning af ejendomme og arealer. Og derfor hjælper vi også med borgerinvolvering og adfærdsdesign i forbindelse med nybyggeri eller anden forvaltning af byer og landskaber.

 


Actants vision

At være anerkendt, særligt i den offentlige sektor, som en samarbejdspartner, der hjælper med at udvikle forvaltningen af det byggede miljø til gavn for samfundet.

 


Kunder & cases

GeoDanmark

Teknik & Miljø – Esbjerg Kommune

Teknik- & Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

Kommunernes Landsforening (KL)

FOA

Fremfærd Bruger

Fremfærd Borger

Symbion A/S

Wonderful Copenhagen

Center for Teknik og Miljø, Gribskov Kommune

 

kontakt os og hør mere

Top