act
fordi vi støtter vores kunder i at handle og agere bedre i deres organisation, på deres marked og i vores samfund.
ant
fordi vores beslutnings- og udviklingsstøtte ofte består af antropologiske indsigter i menneskers oplevelser og handlinger.
logo_153 x 44 px i 72 dpi
fordi det er et andet ord for en aktør, der spiller en aktiv rolle i en proces – det gør vi!

Vi er nysgerrige, strukturerede og involverende!

Vi er et fagligt specialiseret og engageret team, der består af kompetente partnere og medarbejdere. Vi gør os umage for at forstå jeres specifikke udfordringer og finde de bedste måder at løse dem på. Som kunde hos os oplever I en personlig og dedikeret kontakt kombineret med høj kvalitet og punktlighed i opgaveløsningen.

linkedin
1
Asger Fihl Simonsen
Partner & Antropolog
asger@actant.dk
+45 61 77 51 61
Asger er direktør og partner i Actant og uddannet antropolog med tilvalg i filosofi. Asger har ledet over 30 videns- og prototypeprojekter for ministerier, regioner, kommuner og private virksomheder. Asger har en skarp analytisk sans og et roligt overblik.
linkedin
3
Toke Kyed Amlund
Partner & Antropolog
toke@actant.dk
+45 28 11 08 25
Toke er partner i Actant og uddannet antropolog med supplering i retorik og formidling. Tokes kommunikationskompetencer gør vores analyser og løsninger skarpe og let forståelige. Toke har arbejdet med involvering, antropologiske indsigter og innovative løsninger i såvel offentligt regi som i konsulentbranchen.
linkedin
Marie
Marie Larsen
Freelance Konsulent & Etnolog
Marie er freelance konsulent i Actant og uddannet etnolog med tilvalg i formidling. Hun har erfaring med ældre & sundhed og fødevarer & kost fra Center for Sund Aldring samt med biblioteksområdet, siden hun startede hos Actant i 2015. Marie arbejder dybt engageret og møder mennesker med stor empati.
linkedin

Sarah Møller Andersen
Freelance Juniorkonsulent
Sarah er freelance juniorkonsulent i Actant og i gang med en kandidat i Anvendt Kulturanalyse. Sarah har beskæftiget sig indgående med, hvordan lokale fællesskaber rykker på globale problematikker og har lavet feltarbejde blandt borgere på Samsø, illegale afrikanske immigranter i Hamborg og spirituelle globetrottere i Sydindien. Sarah er et særdeles nysgerrigt og engageret menneske, både over for nye mennesker og nye projekter.
linkedin

Anne Cecilie Rathschau Kvium
Freelance Juniorkonsulent
Anne Cecilie er freelance juniorkonsulent i Actant og har en bachelor i antropologi fra Københavns Universitet. Anne Cecilie har lavet feltarbejde i Tyskland og Danmark, hvor hun har beskæftiget sig med narrativer, sundhedsantropologi, menneskerettigheder og moral & etik. Anne Cecilie tager altid menneskers virkelighed som udgangspunkt for nye indsigter og engagerer sig i projekter med nysgerrighed og indlevelse.

Kontakt os og hør nærmere

Job hos os

arrowswhite

Actant søger ikke medarbejdere i øjeblikket.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

 

 

 

Top