act
fordi vi støtter vores kunder i at handle og agere bedre i deres organisation, på deres marked og i vores samfund.
ant
fordi vores beslutnings- og udviklingsstøtte ofte består af antropologiske indsigter i menneskers oplevelser og handlinger.
logo_153 x 44 px i 72 dpi
fordi det er et andet ord for en aktør, der spiller en aktiv rolle i en proces – det gør vi!

Vi er nysgerrige, strukturerede og involverende!

Vi er et fagligt specialiseret og engageret team, der består af kompetente partnere og medarbejdere. Vi gør os umage for at forstå jeres specifikke udfordringer og finde de bedste måder at løse dem på. Som kunde hos os oplever I en personlig og dedikeret kontakt kombineret med høj kvalitet og punktlighed i opgaveløsningen.

linkedin
1
Asger Fihl Simonsen
Partner & Antropolog
asger@actant.dk
+45 61 77 51 61
Asger er direktør og partner i Actant og uddannet antropolog med tilvalg i filosofi. Asger har ledet over 30 videns- og prototypeprojekter for ministerier, regioner, kommuner og private virksomheder. Asger har en skarp analytisk sans og et roligt overblik.
linkedin
3
Toke Kyed Amlund
Partner & Antropolog
toke@actant.dk
+45 28 11 08 25
Toke er direktør og partner i Actant og uddannet antropolog med supplering i retorik og formidling. Tokes kommunikationskompetencer gør vores analyser og løsninger skarpe og let forståelige. Toke har arbejdet med involvering, antropologiske indsigter og innovative løsninger i såvel offentligt regi som i konsulentbranchen.
linkedin

Anne Cecilie Rathschau Kvium
Freelance Juniorkonsulent
Anne Cecilie er freelance juniorkonsulent i Actant og har en bachelor i antropologi fra Københavns Universitet. Anne Cecilie har lavet feltarbejde i Tyskland og Danmark, hvor hun har beskæftiget sig med narrativer, sundhedsantropologi, menneskerettigheder og moral & etik. Anne Cecilie tager altid menneskers virkelighed som udgangspunkt for nye indsigter og engagerer sig i projekter med nysgerrighed og indlevelse.
linkedin
3
Emilie Kirstine Holse
Kulturanalytisk konsulent
emilieh@actant.dk

Emilie er kulturanalytisk konsulent i Actant og har en dual master’s degree i kultursociologi fra Universiteit van Amsterdam og Syddansk Universitet. Emilie har tidligere beskæftiget sig med kvalitative analyser inden for områder som miljø, mental sundhed og musik- og festivalkultur. Emilie har en original tilgang og arbejder grundigt i dybden med et skarpt analytisk blik.
linkedin
3
Mette Kousholt
Kulturanalytisk konsulent
mette@actant.dk

Mette er kulturanalytisk konsulent i Actant og har en kandidatgrad i Kultursociologi. Mette har tidligere været involveret i kvalitative undersøgelser på Roskilde Festival med fokus på følelsen af tryghed og utryghed. Fagligt interesserer Mettes sig især for, hvordan mennesker interagerer og hvordan marginaliseringsmekanismer påvirker os. Mette er god til at stille spørgsmål ved det, vi tager for givet.

Kontakt os og hør nærmere

Job hos os

arrowswhite

Actant søger ikke ansatte i øjeblikket.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

 

 

 

Top