Vi skaber dybe brugerindsigter og udvikler løsninger,
der er attraktive for jeres interessenter og målgrupper.

 

7

Indsigt

Bliv inspireret og få perspektiv og input, der gør jeres beslutningsproces og udviklingsproces mere træfsikker.

Vi tilbyder procesledelse og eksekvering af jeres undersøgende og involverende processer, og hjælper jer med at skabe indsigter i jeres målgrupper og interessenter.

3

Strategi

Få en skarp analyse eller evaluering, der kvalificerer jeres strategiske beslutninger om jeres ydelser, produkter og organisation.

Vi hjælper jer med at afdække og prioritere de udfordringer, som jeres målgrupper og interessenter oplever. Vi formidler vores analyser let, kort og visuelt.

2

Prototype

Opnå en højere succesrate på jeres ydelser og produkter ved at accelerere afprøvningen blandt jeres interessenter og målgrupper.

Vi hjælper jer med at bygge hurtige prototyper på løsninger under udvikling og med at teste, om løsningerne er attraktive og effektive for jeres interessenter og målgrupper.

1

Organisation

Gør jeres organisation i stand til selv at afdække jeres interessenters og målgruppers problemstillinger og udvikle strategier, ydelser og produkter.

Vi hjælper jer med at opbygge de nødvendige kompetencer, strukturer og kulturer samt med at tilvejebringe de nødvendige redskaber for jeres organisation.

Det kan I opnå med Actants ydelser

  • Attraktive og effektive løsninger til jeres interessenter og målgrupper
  • Flere succeshistorier og færre tabte kunder eller borgere, som klager
  • Organisationsudvikling, kompetenceløft og øget motivation
  • Tilfredse og loyale kunder, der anbefaler jer til andre
  • Bedre sammenhæng mellem strategi og praksis

 

Kontakt os og hør nærmere

Top